lunes, 18 de abril de 2011

Trobada d'autors i autores locals a la Llibreria del Carrer Major

Dissabte passat ens vam trobar a la Llibreria del Carrer Major una bona colla d'autors i autores que compartim arrels colomenques. La trobada fou una activitat promoguda per la llibreria en el seu programa Quanta, quanta lletra!, una iniciativa molt interessant amb un seguit de presentacions i actes que omplen una autèntica "Primavera Literària" fins el juny.
M'ho vaig passar molt bé. Ens retrobaren vells amics i amigues en un ambient molt agradable (el pati de la Llibreria s'ha arranjat fantàsticament), conversaren i repassaren moments viscuts, i planificaren moments futurs. Ens adonaren que l'Associació Colomenca de Literatura compleix 15 anys!... O que entre uns i altres sumàvem més de 50 llibres publicats!... Serà qüestió de celebrar-ho com cal.
Totes les fotos i més informació fent click aquí.

6 comentarios:

  1. Va ser un autèntic plaer comprovar com la literatura colomenca gaudeix de molt bona salut. Aquesta iniciativa de la Llibreria Carrer Major omple un buit cultural a la nostra ciutat. Altrament, hi vam coincidir els cinc presidents i presidentes que ha tingut Acolite: la Carme Salas, la Lídia Guinart, L'Itmar Conesa, el Salva Redón i jo mateix, Rodolfo del Hoyo.

    ResponderEliminar
  2. És una gozada tenim tants escriptors en Santa Coloma i encara faltes bastants més que no surten en la foto.

    ResponderEliminar
  3. Hola a tothom,

    en falten a la foto, és veritat, d'escriptors i escriptores. Santa Coloma, ciutat de lletres!

    ResponderEliminar
  4. Un salud por los escritores colomenses y un saludo especial a Jordi, Salva y Pedro Cano.

    ResponderEliminar