martes, 19 de enero de 2016

Galerades corregides i l'argument desvetllat

Doncs això, que ja he corregit les galerades de La muerte de Naim. Gran feina la de Stonberg, extraordinàriament professional (el manuscrit estava força "net", tot sigui dit).
La compaginació inicial ens ha llegat un llibre de 301 pàgines. Poques o moltes? Ja ho decidireu quan el llegiu. Potser us semblarà que ni en sobren ni en falten, així l'hauria clavat, oi?

Us faré un breu avenç de l'argument:


Marc Vidal és un jove inquiet que viu amb una dosi de mala consciència el seu aparent èxit empresarial i personal. La convivència amb la seva parella se n'ha ressentit i ha començat a beure i a fumar la marihuana del seu amic Manel, a la par que ha encetat una relació amb una atractiva dona més gran que ell. La investigació de la mort d'un camell marroquí amb qui havia mantingut tractes, en la que es veurà embolicat gairebé sense haver-s'ho proposat, esdevindrà l'excusa per dotar d'un cert sentit la seva vida. Les seves pesquisses per la perifèria de la Barcelona posolímpica treuran a la llum tot un catàleg de misèries humanes i materials, de mentides, venjances i corrupteles, fins a descobrir els responsables d'una trama criminal que haurà provocat noves víctimes i haurà posat en perill la pròpia vida del protagonista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario