viernes, 13 de julio de 2012

Premis Liebster


Farà cosa d'un mes vaig rebre un comentari d'en Toni Seuma, responsable del bloc La brolla d'en Toni, comunicant-me que m'havia atorgat un premi Liebster. En un primer moment em va sorprendre que se'm parlés d'un premi que no coneixia, gairebé com si fos una broma. Però com que procedia d'un paio seriós, calia entrar al seu blog i comprovar de què anava la cosa. I sí, em va fer patxoca (gràcies, Toni!). Resulta que els mateixos blocaires fem un reconeixement a d'altres en base a unes senzilles normes:

1.- Copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho ha otorgat.

2.- Nominar els teus 5 blogs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.
3.- Demanar i esperar que aquests blocaires passin el guardó a d'altres cinc.

Es tracta, doncs, d'esperonar els blocaires que mantenen blocs minoritaris, però amb un toc sucós per a qui els segueixen. És com una cadena, molt ingènua però sense les pocasoltades referides a la sort, la salut, l'amor, etcètera, que ens omplen la bústia de powerpoints cursis, o el marbre de la cuina de tuppers amb llevat per fer-ne un pa de pessic a l'estil de les monges carmelites.

Posat a seguir l'esperit dels Liebster, vet aquí els que jo he premiat:

- Espadas como labios, "bloc de entrevistas, artículos y crítica sobre arte y literatura" de Fernando Clemot. El bloc d'un autèntic crack de la literatura: escriptor, divulgador, agitador... ¡Grande Fernando!

- Flagelo di Dante, "Blog de Beatriz Patradox, para deleite de su soberbia y de alguno que otro voyeur". A veure si el reconstrueix aviat com ens anuncia, que els voyeurs ens morim de ganes.

- Lletres colomenques, bloc de la Llibreria del Carrer Major. Per la seva estima al món dels llibres i per la ingent tasca de dinamització cultural que fan des de la botiga i des de la xarxa.

- Antaviana, bloc de literatura de la Roser Caño Valls. Per la seva sensibilitat de lletraferida en combinació a una intensa activitat de difusió a la xarxa.

- Gramenet 2.0, bloc del periodista Jordi Corachán. Un bloc d’informació de Santa Coloma de Gramenet, i també d’opinió, per trobar els marcs que permetin entendre el que succeeix o aquelles notícies que gairebé mai aconsegueixen un titular a la premsa.

Una abraçada, camarades blocaires.2 comentarios:

  1. Moltíssimes gràcies per atorgar-me aquests premis! Ja he atorgat jo també els Premis Liebster a 5 blocs! http://rcanovalls.blogspot.com.es/2012/07/premi-sliebster.html

    ResponderEliminar
  2. Es tracta de fer bullir l'olla! Bon estiu, Roser.

    ResponderEliminar