miércoles, 21 de septiembre de 2011

Torna el festival Spoken Word a Santa Coloma!


Tothom ha d'agafar un llapis i anotar-se a l'agenda la reserva del dia 21 d'octubre per tal d'assistir a un gran esdeveniment. No, no es tracta del meu aniversari -que també-, sinó d'una nova edició del Santa Coloma Spoken Word.
L'edició del 2010 va consolidar la proposta, i ho va fer amb uns nivells de qualitat extraordinaris. Sense menyspreu d'altres iniciatives culturals que s'esdevenen a Santa Coloma de Gramenet, el festival Spoken Word és el que més connecta amb el signe dels temps, una fusió de la paraula, la imatge, la performance, la música... Una plataforma escènica que s'hauria de potenciar molt més per part de les institucions i de la ciutadania, fent de Santa Coloma un referent internacional en els circuits de la "paraula parlada". Fer-ho és possible, tenim la infraestructura -teatre Sagarra- i l'experiència. Tenim uns organitzadors implicats fins a la mèdula, Red927, i una xarxa de col·laboradors incondicionals, com ara l'Associació Colomenca de Literatura. Potser falta encara un públic molt més ample, però les formes d'expressió del tipus slam, per exemple, són ben properes al jovent... La connexió hi és a punt, només cal petjar el botó correcte.
Us avenço el nom d'alguns dels protagonistes d'aquesta edició:
- Rincón Poetas: Pedro Cano, Marçal Font, Jordi Corominas i Beatriz Patraca Dibildox.
- Sala Miquelet: Dani Orvíz amb l'espectacle Mecánica Planetaria; Melina Peña, artista performance, i Red927 amb Variaciones Esperpénticas. 
- La Pocha Catalana serà la conductora del Festival.
Tota la informació la podeu seguir fent un click aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario