domingo, 9 de enero de 2011

Estadístiques del blog (juliol-desembre de 2010)

M'ha semblat adient compartir les estadístiques relatives al bloc dels darrers sis mesos del 2010. És un exercici que mai no havia fet amb una certa cura (no acabo d'avenir-me amb l'eina Google Analytics) i em sap greu perquè no puc analitzar de manera fidedigna l'evolució d'aquest espai des del moment en què va veure la llum, ara fa gairebé un any i mig. Suposo que el sentit d'aquesta mena d'iniciatives és aspirar a que siguin compartides per un nombre creixent de persones, així que també té sentit obrir els resultats al comentari dels altres. Les dades bàsiques són les següents:
- Nombre de pàgines vistes: 1393, amb una mitjana mensual de 232. Ignoro quantes visites són reiterades per les mateixes persones, i quin és el nombre d'usuaris únics absoluts (sé que el primer any n'hi va haver gairebé 600).
- Entrades més visitades: III Spoken Word Santa Coloma. Una crònica entusiasta! (71), 20 picks, una banda dispuesta a comérselo todo (58), Ix! a Santa coloma de Gramenet (32), El gratacel, de Màrius Sampere (31). En conjunt, les entrades sota l'etiqueta "In-disciplines" són les més visitades, seguides de les crítiques literàries.
- Més de 300 visites han vingut des del cercador de Google, i gairebé un centenar des de Facebook. La resta procedeixen de fonts molt més diverses i disperses.
-  Pel que respecta als llocs de procedència m'ha sobtat que només la meitat siguin d'Espanya. N'hi ha 300 dels EUA, i unes 50 de llocs com Rússia o Alemanya. Imagino que el mot Einstein genera aquesta mena de tràfic.
I això és tot, més o menys. Qualsevol aportació serà ben rebuda.

Feliç 2011! Ens veurem a la xarxa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario