viernes, 9 de octubre de 2009

Jezz Burning, best-sellers made in SC


Sabíeu que la cuina d'una de les autores supervendes de novel·la romàntico-paranormal és a Santa Coloma?... Doncs, segur que us semblarà romàntic -i fins i tot paranormal-, és cert.
Aquesta escriptora es fa dir Jezz Burning, però quan porta el fill a l'escola l'anomenen Raquel. I sí, vesteix de negre, però no sembla gens sinistra, és una dona d'allò més elegant. Deixem les coses clares d'entrada.
Al gra. Jezz està a punt de publicar Conspiración en la noche, la quarta novel·la d'una saga que es clourà amb el sisè volum de les aventures d'uns peculiars personatges amb els que ha guanyat un reconeixement entusiasta per part d'un públic àvid d'aquesta mena de propostes. I és que parlem de licantrops que viuen entre els humans, amb unes trames molt treballades, carregades d'acció, passió i suspens per donar i per vendre. Se’ls rifen, tu, aquests llibres! Només cal parar atenció a les prestatgeries de “els més venuts” a una famosa cadena francesa d’hipermercats (vosaltres, si fos el cas, us els compreu a la llibreria del barri, que hi són. Vaja, si hi són!). De fet, ja ha reeditat els dos primers volums en format de butxaca, i se n’han començat a distribuir per Llatinoamèrica. Aquí els publica el segell “Terciopelo” (Roca Editorial).
Si tingués pasta per fer-me productor de cinema, us asseguro que tirava endavant un projecte que ni els ianquis amb Crepúsculo. Apa, jo ja he deixat anar la idea... Per a la resta visiteu el seu web: http://jezzburning.com/.
Felicitats, Jezz.
Ho deixo aquí, que vaig necessitat d’un bon afaitat. Serà cosa del Pleniluni?

2 comentarios:

  1. Muchas veces, siempre que he encontrado un espíritu emprendedor y entregado a causas nobles que le lleva a dedicar parte de su vida y su tiempo en beneficio de otras personas, he pensado que debería existir una palabra tan hermosa y llena de emoción que definiera el sentimiento que me embarga. Ya que, un simple "gracias", se me antoja quedarme demasiado corta.
    Un abrazo, amigo.

    ResponderEliminar
  2. Decir "de nada" ya es demasiado largo, amiga Raquel. No era necesario tu halago, pero me gusta, jeje.
    Otro abrazo para ti.

    ResponderEliminar