martes, 14 de diciembre de 2010

Premis DAMA 2010. Ja ho deia fa un any: Jezz Burning, ¡imparable!


L'autora colomenca de novel·la romàntica-paranormal més internacional, Jezz Burning, ha guanyat  la grossa en dues de les modalitats dels premis DAMA, el certamen de referència del gènere a Espanya.  En concret s'ha endut el guardó a la millor obra espanyola per Conspiración en la noche, i el de millor autora nacional. Fa poc més d'un any que aquest bloc va fixar-se en la carrera ascendent de Jezz, ara és el moment de tornar a felicitar-la pels fruits del seu treball.
Per conèixer millor la vida i miracles de l'autora clica aquí. I aquí per conèixer millor els premis DAMA.

Descanse en paz, Maestro

Quiero compartir públicamente mi pésame por el fallecimiento de Enrique Morente, un auténtico referente, no sólo para los flamencos, sino también para los roqueros (con ese pedazo de Omega con Lagartija Nick). Qué pérdida para la música, para la poesía, para la cultura... Descanse en paz, Maestro.

viernes, 10 de diciembre de 2010

Gràcies, Sr. Assange. El món necessita Wikileaks

Gràcies, Julian Assange. La feina de Wikileaks, dels voluntaris que hi col·laboren, és fonamental per comprovar la corrupció, la mentida i la hipocresia que ens envolten. No voldria sonar frívol, però, com diria cert personatge del programa Polònia, de TV3: "Algú ho havia de dir". Gràcies també a Ignacio Escolar, qui em va descobrir aquest vídeo, un enregistrament del juliol de visionat imprescindible (hi ha subtítols en castellà, només cal seleccionar-los de la llista):