lunes, 21 de marzo de 2016

Èxit a la presentació de La muerte de Naim

Fou un èxit, en efecte. La sala de la Biblioteca Central es va omplir de gom a gom i l'ambient que s'hi respirà fou magnífic. Vull donar les gràcies a totes les persones que van venir. a les que es van excusar, i a l'alt nivell i l'implicació dels ponents a la taula: Petry, Jordi i Vicenç. També haig de fer esment de la bona feina i de la paciència del personal de la Biblioteca.

Per reblar el clau se'n vengueren molts, de llibres, més d'una trentena. Fou un plaer signar-los tots de manera personalitzada.

Ara toca treballar la diada de Sant Jordi.



viernes, 11 de marzo de 2016

Entrevista: "La muerte de Naim: más allá de la trama"

La gent de Stonberg s'ho està treballant d'allò més. Fa uns dies van enregistrar-me una entrevista en vídeo per parlar de la novel·la i del seu rerefons, i el resultat crec que és magnífic tècnicament i, espero, molt interessant pel contingut. Hi parlo de Santa Coloma, de la seva evolució històrica i social, de la Barcelona postolímpica i l'inici de l'arribada de la immigració extracomunitària. La versió curta d'aquest material es pot veure al canal de Youtube de l'editorial (més endavant en disposaré d'una versió llarga). Espero que us agradi, i ens veiem el 17 de març.

miércoles, 9 de marzo de 2016

Presentación de mi novela La muerte de Naim

Tengo el gusto de invitaros a la presentación de mi nueva novela La muerte de Naim, el próximo jueves 17 de marzo a las 20h en la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet.
Me acompañarán Vicenç Llorca, autor del prólogo; Jordi Castelló, mi editor, y Petry Jiménez, Teniente de alcalde de Cultura y gran amiga y compañera de ACOLITE.

Os espero.